Інтелектуальна гра "Європейський калейдоскоп"

Учасники ШЄК "АVIAS" зіграли в інтелектуальну гру "Європейський калейдоскоп", приурочену Дню Європи. Учні перевірили свої теоретичні знання про ЄС, ознайомилися з особливостями національної кухні та чудесами країн Європи. 











  Парламентський онлайн-урок до Дня Європи

  9 травня 2024 року Освітній центр Верховної Ради України провів масштабний просвітницький онлайн-захід до Дня Європи. Учасники ШЄК "AVIAS" долучилися до онлайн-уроку, який скерований на висвітлення передумов створення та структури Європейського Союзу – міжнародної організації, яка стоїть пліч-о-пліч з Україною у нашій боротьбі за свободу та незалежність.

   Ліцеїсти за євроінтеграційний  вектор розвитку нашої держави.






Європейський фотовернісаж

        

 Інсталяція "В єдності наша сила"

      Напередодні Дня Європи, який відзначається 9 травня, учасники ШЄК "AVIAS" (куратор Вавдіюк Н.В.)  створили  інсталяцію з долонь із гаслом "В єдності наша сила". Це нагадує про те, наскільки важливо об'єднувати зусилля та працювати разом для досягнення спільних цілей. Десятикласники активізували процес роботи читанням поезій Тумаса Трастремера, шведського поета, лауреата Нобелівської премії в галузі літератури.





                         Відкриваймо нові знання разом з Євроквізом!                             

 Учасники  ШЄК "AVIAS" за активну участь у Євровікторині - 2023  отримали літературу про Європейський Союз та сувенірну продукцію від Представництва ЄС в Україні.

Обласна акція "Україна - це ми!"

Обласна акція "Україна - це ми!"

 Вітаємо  Данила Фурманюка -  переможця Євровікторини- 2023 ХІ-го туру "Бельгія".  Євровікторина проходить в межах проєкту "Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні" Представництва ЄС в Україні. Пишаємося! 





                    Вітаємо  Данила Фурманюка -  переможця мініквізу до зо-річчя Представництва ЄС в Україні. Пишаємося! 


 Проєкт "Літературний безвіз"

Клубівці взяли участь в онлайн-презентації масштабного проєкту «Література безвіз» від видавництва «Апріорі».

Проєкт покликаний познайомити українського читача з найкращими зразками європейської художньої літератури, що репрезентують розвиток європейського суспільства та поглиблюють загальне розуміння історичного шляху еволюції європейських народів.

Під час заходу оприлюднено список з 14 книг європейської класики (з-поміж них — тексти лауреатів Нобелівської премії), які вийдуть друком у найближчі роки, а також імена перекладачів, які працюватимуть над ними. Проєкт втілюється за фінансової підтримки програми «Креативна Європа» Європейського Союзу.

Читаймо найкращі книжки світу!