ЕКСКУРСІЯ В МУЗЕЙ
 
          24 січня 2013 року  члени клубу "Avias" відвідали  виставковий зал  історичного музею, де відбулася презентація робіт викладача кафедри дизайну і теорії мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Надії Бабій, яка працює у техніці «графічна витинанка».
Майстриня народилася у Володимирі-Волинському, тут закінчила загальноосвітню і художню школи, потім  університет, де й працює сьогодні.
У 1998—2000 роках Надія навчалася на філософському відділенні Українського вільного університету у Мюнхені, вона - магістр філософії УВУ, тож невипадково у представлених роботах закладена глибока філософія.
Художниця представила глядачам тридцять шість оригінальних робіт, серед них: диптих «Яблуневий цвіт», «Медитація», «Ангел і звір», триптихи: «Між розпачем і надією», «І слово стало тілом», «Розквітлий хрест», «Прочинені небеса», а також роботи з оформлення книги Марії Вайно «Чоловік в кредит, або четвертий варіант» та інші.
Авторка настільки досконало і віртуозно володіє технікою витинанки і вирізування, що філігранно виконані її твори виходять за межі наших уявлень про цей вид мистецтва.
Роботи майстрині вражають своєю композиційною досконалістю, багатогранністю та витонченістю.